SULTAN DILIMLI PASTIRMA 100 GR
SULTAN DILIMLI PASTIRMA 100 GR

Sultan Dilimli Pastirma 100 Gr (034028)

Marka : Sultan
Fiyat : ₺51,51(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Sultan Pastırma

Geleneksel ve vazgeçilmez lezzetlerimizden biri olan pastırma çiğ etin farklı baharatlar ve sarımsak tuz ile kurutulmasıyla elde edilir. Beynin gelişimi için gerekli vitaminler ve asitleri içeren pastırma oldukça lezzetli ve doğal bir üründür. Çiğ tüketimiyle de oldukça lezzetli olan ürün özellikle sabah kahvaltılarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Yumurta ile oldukça lezzetli bir ikili oluşturan pastırma sabah kahvaltılarının baş köşesinde bulunmaktadır. 

Pastırma Doğal ve Katkısız Bir Üründür

Dana seçme, antrikot, kontrafile, kuşgömü (Bonfile) gibi birbirinden farklı lezzette pastırma çeşitlerini sitemizde bulabilirsiniz. Çemeni tüketmekten hoşlanmayan kişiler için özel hazırladığımız çemensiz pastırma da sizlerin tam ağzına layık türde bir pastırma çeşidimizdir. Çemensiz ürünümüz sayesinde damağınıza etin tadı çemensiz olarak ulaşmaktadır. Farklı çeşitlerde sunduğumuz pastırma çeşitleri doğal ve katkısız olarak özel ambalajlarında tüketiciye gönderilmektedir. Ürettiğimiz pastırma çeşitleri sadece kahvaltı menüsüne  özgü değildir. Farklı yemek çeşitlerinizde ve böreklerde ürettiğimiz pastırma çeşitlerinden dilediğinizi damak lezzetinize uygun olarak kullanabilirsiniz. 

Farklı Çeşitlerde Pastırma Türleri Vardır

Ürünümüz; dana eti, su, kırmızı biber, tuz, sarımsak, koruyucu (sodyum nitrit). Saklama koşulları: 0-4 C’de ambalaj açılmadığı sürece raf ömrünü korur. Ambalaj açıldıktan sonra 2-3 gün içinde tüketilmeli veya derin dondurucuda saklanmalıdır. Raf ömrü 6 aydır. Antrikot pastırma etin sinirlerinden ayırtılmış etten yapılmıştır ve etin en güzel bölümünden üretilen bir pastırma çeşididir. İçerisinde kullanılan tuz, sarımsak, kırmızı biber gibi maddelerle kurutularak muhteşem bir lezzet ortaya çıkmaktadır. Dana seçme pastırma ise dananın but etlerinden elde edilmiş özel olarak çemenlenmiş bir pastırma çeşididir. Kolay dilimlenen dana seçme pastırma çeşidini yemeklerinizde de kullanabilirsiniz çok leziz bir tat verecektir. Bir diğer leziz pastırma çeşidi ise kuşgömü bonfile pastırma çeşididir. Yumuşak az yağlı bir pastırma çeşidi olan kuşgömü yağsız olma özelliğiyle ön plandadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR