NIGDE GAZOZ 250 ML
NIGDE GAZOZ 250 ML

Nigde Gazoz 250 Ml (004560)

Marka : Niğde
Fiyat : ₺5,75(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Susuzluğunuzu dindirmek için birbirinden farklı ve güzel lezzete sahip gazlı içeceklere yönelebilir, kısa sürede ferahlığa kavuşabilirsiniz. Altunbilekler tarafından  Gazozlar reyonunda sunulan Niğde  Gazoz 250 ml, ferahlık sağlayıcı yapısının yanı sıra, ürünün kendine has tadına doyulmaz lezzetine sahiptir. Aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle bir arada olduğunuz zamanlara renk katacak ürün, sağlıklı cam şişedeki formuyla da tercih sebebiniz olabilir.

Gazlı içeceğin formülünde yer alan şeker, ürünü tükettikten sonra kendinizi daha canlı ve zinde hissetmenize yardım eder. Ayrıca şekerden gelen enerji, aktiviteleriniz sırasında ihtiyaç duyduğunuz enerjinin önemli kısmını sağlar. Gazozun eşsiz lezzetini her yudumda hissetmenize imkan tanıyan ürünü, buzdolabınızda sakladıktan sonra tüketmeniz, en iyi gazoz deneyimini yaşamanız için uygun olur.

Küçük büyük herkesin severek tükettiği soğuk meşrubatı, araçlarınızdaki mini buzdolaplarına da yerleştirebilir, gazlı içecek keyfinize yolculuklarınızda da devam edebilirsiniz. Hem yemeklerinizin hem de atıştırmalıklarınızın yanında keyifle içeceğiniz ürünü, konuklarınıza da rahatlıkla ikram edebilirsiniz.

250 mililitrelik sağlıklı cam şişelerde sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR