MAGNUM MINI CLS-BAD-BY PRM 345ML
MAGNUM MINI CLS-BAD-BY PRM 345ML

Magnum Mini Cls-Bad-By Prm 345ml (001519)

Marka : Algida
Fiyat : ₺59,90(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Magnum Mini Classic - Badem - Beyaz 6'lı Paket 345 Ml

Enfes Magnum çikolatası ve dondurmasının hazzını yaşamak isteyenler için mini boyunda…

Kakao Çekirdeğinden İlk Isırığa

Magnum kakao çekirdeklerinin, eşsiz Magnum çikolatasına dönüşmesi uzun bir yolculuk. Çekirdeklerimizin hem doğru kalitede olduğundan hem de sürdürülebilirlik esaslarına uygun üretildiğinden emin olmak için, bu yolculuğun her adımında Rainforest Alliance (Yağmur Ormanları Birliği) ile ortak çalışıyoruz.

Hasat

Eğitimli çiftçilerimiz, doğru olgunluktaki kakaoları usta bir bıçak darbesiyle, ağaca zarar vermeden alıyor. Böylece bitkiler, yıllarca büyümeye ve kakao vermeye devam ediyor.

Fermentasyon

Doğru çikolata tadını yakalamak için, kakao çekirdeklerini fermentasyona bırakmaları gerektiğini biliyorlar. Kakao çekirdekleri, ne kadar uzun süre bekletilirse, tatları o kadar iyi oluyor. Tüm kakao çekirdekleri eğitimli çiftçiler tarafından 1 hafta kadar elle karıştırılarak dinlendiriyor, aynı sürede fermantasyonu sağlıyorlar. Çekirdekleri toplandığında, acı kakao tadı, yerini bildiğimiz çikolata tadı, kokusu ve renginin ilk işaretlerine bırakıyor.

Kurutma

Güneşe serilen kakao çekirdekleri tamamen hazır olana kadar özenle kurutuluyor.

Çekirdekleri seçme ve kavurma

Kakao çekirdekleri arasından, sadece bizim standartlarımıza uygun olanları seçiliyor. Özenle seçilen kakao çekirdekleri paketlenerek bize gönderiliyor. Ve kakaonun serüveninde, bir sonraki adıma geçiliyor: Çekirdeklerin Kavrulması. Hassas kakao çekirdeklerini nazikçe kavurmaya 100 derece ile başlıyoruz ve ısıyı kademeli olarak artırıyoruz. Sonunda kakao çekirdekleri kabuklarından çıkarılıyor. Artık eşsiz Magnum çikolatası çikolatasını yapma zamanı.

Magnum dondurması ile buluşma

Kakao çekirdeklerimiz artık hazır. Önce ezilip öğütülerek kakao ezmesine dönüştürülüp, sonra akışkan hale getirilir. Eşsiz Magnum çikolatası hazırlanırken, kakao yağı gibi olmazsa olmaz malzemeler de eklenerek çikolata, kusursuz tat ve kıvama ulaşana kadar karıştırılır. Sonunda kendi sıcaklığında zengin çikolata, kadifemsi vanilyalı dondurmamızı kaplar. Anında soğur ve Magnum hazzının imzası olan, o kalın ve kıtır kıtır çikolataya dönüşür.

Net Miktar (g/ml)
345

Menşei
TÜRKİYE

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR