CVS BAMBU SAC SAKAL KESME MAKINESI
CVS BAMBU SAC SAKAL KESME MAKINESI

Cvs Bambu Sac Sakal Kesme Makinesi (036721)

Marka : Sinbo
Fiyat : ₺149,95(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Detayları

Cvs DN 7420 Bamboo Şarjlı Saç Sakal Kesme Makinesi

https://n11scdn3.akamaized.net/a1/org/15/39/47/45/68663259.jpg


Uzun Süreli Kesintisiz Kullanım

Tek çalıştırmada tüm tıraş işlemlerinizi halledebilmeniz için Cvs DN 7420 Saç Sakal Kesme Makinesi 8 saatlik tam şarj ile 45 dakika boyunca kesintisiz olarak kullanılabilir. Bu sayede tıraş işlemleriniz daha zahmetsiz bir hale gelir.


Kablosuz Kullanım Rahatlığı

Cvs DN 7420 Saç Sakal Kesme Makinesini şarjlı bir şekilde kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede kablodan kaynaklı dolanma, takılma gibi problemler yaşamazsınız. İsteğe bağlı olarak prize takılı kablolu da kullanabilirsiniz.


Kolay Temizlik

Su geçirmez özelliği sayesinde Cvs DN 7420 Saç Sakal Kesme Makinesi tamamen yıkanarak temizlenebilir. Bu sayede temizlik için ekstra zaman harcamadan hijyenik kullanım yapabilirsiniz.


Sessiz Çalışma

Oldukça güçlü çalışan bir motora sahip olmasına rağmen Cvs DN 7420 Saç Sakal Kesme Makinesi sessiz bir şekilde çalışır. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda bile gürültüsü ile sizi rahatsız etmez.


Gelişmiş Bıçak Teknolojisi

Daha pürüzsüz sonuçlar elde etmek için Cvs DN 7420 Saç Sakal Kesme Makinesinin bıçakları geliştirilmiştir. Mükemmel keskin yapısı sayesinde daha hızlı tıraş olabilirsiniz ve evde mükemmel tıraş deneyimine sahip olabilirsiniz.


Seyahat İçin İdeal

Ergonomik tasarımı sayesinde Cvs DN 7420 Saç Sakal Kesme Makinesi kolaylıkla taşıyabileceğini bir boyuttadır. Bu sayede istediğiniz yere götürebilirsiniz ve seyahatler için ideal seçim haline gelir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR