Remington Prestige Epilasyon IPL3500
Remington Prestige Epilasyon IPL3500

Remington Prestige Epilasyon IPL3500 (032584)

Marka : Remington

Remington IPL3500 Compact Control 350.000 Işık Atımı IPL Lazer Epilasyon Aleti

Remington IPL3500 compact control lazer cihazı, ev koşullarında hızlı ve sağlıklı bir epilasyon sunar. Kolay ve uzun ömürlü kullanımı ile düzenli kullanıldığı bölgedeki tüylerde %92’ye varan azalma sağlayan ürün, kalıcı bir güzellik sunar.

Hijyenik, Ağrısız ve Acısız Lazer Epilasyon

· Remington IPL3500 compact control lazer cihazı 350000 ışık atımı kapasitesine sahiptir. Bu sayede geniş bir bölgede kalıcı epilasyon sağlar.

· Remington compact control lazer cihazı, tüm vücut uygulamasını 20 dakika içinde gerçekleştirir.

· Tetiksiz atım teknolojisi ile uygulama yaparken sürekli düğmeye basmanıza gerek kalmaz, son derece pratik ve konforlu bir kullanım sunar.

· 5 enerji ayarı bulunan cihaz bölgeye, tüy sıklığına ve yapısına göre kolaylıkla ayarlanabilir, verimli ve etkin bir uygulama yapılır.

· Cilde en uygun program kullanıcı tarafından tercih edilebilir. 6 hafta boyunca düzenli uygulama sağlanırsa tüy kökleri zayıflar ve üç seansın ile tamamen köreltilir.

Teknik Özellikler

· Kullanım bölgesi: Vücut

· Kablosuz kullanım: Yok

· Güç: 3.5 jul

· Atım sayısı: 350.000

· Enerji kademesi: 5 kademe

Remington IPL3500 Compact Control Lazer Cihazının Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Remington compact control lazer cihazı, evde epilasyon konforunu eksiksiz bir şekilde sunar. Uygulaması son derece kolay ve acısızdır. Düzenli kullanım ile 6 haftada kusursuz sonuçlar sunar. Cilde en uygun seviyeyi seçmek için 5 ayrı kademeye sahip bulunmaktadır. Bu sayede hem verimli hem de hassas bir epilasyon uygulaması yapmak mümkün olur. Tetiksiz atım özelliği ile bir kez çalıştırdıktan sonra tekrar müdahale etmek gerekmez. 20 dakikada tüm vücuda bir seans tamamlayacak kadar etkili ve pratiktir.

Remington Kişisel Bakım Ürünleri

Amerika merkezli bir kullanıcı elektroniği markası olan Remington, özellikle kişisel bakım ürünlerinde sektöründe önemli bir iddiaya sahiptir. Tıraş makinelerinden, epilasyon cihazlarına, saç şekillendirme ürünlerinden yüz temizleme aparatlarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR